- Pizzerie Uno Opava

Přejít na obsah

Hlavní nabídka


                                                                                                                                



tisk

SEZNAM POTRAVINOVÝCH ALERGENŮ,
KTERÉ PODLÉHAJÍ LEGISLATIVNÍMU OZNAČOVÁNÍ DLE SMĚRNIC
1169/11EU ČLÁNEK 21 VYHLÁŠKY 113/2005 Sb. , § 8 odst. 10:

1)   OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK (PŠENICE, ŽITO, JEČMEN, OVES, ŠPALDA)
2)   KORÝŠI A VÝROBKY Z NICH
3)   VEJCE A VÝROBKY Z NICH
4)   RYBY A VÝROBKY Z NICH
5)   PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY) A VÝROBKY Z NICH
6)   SOJOVÉ BOBY (SÓJA) A VÝROBKY Z NICH
7)   MLÉKO A VÝROBKY Z NICH
8)   SKOŘÁKOVÉ PLODY A VÝROBKY Z NICH (VŠECHNY DRUHY OŘECHŮ)
9)   CELER A VÝROBKY Z NĚJ
10) HOŘČICE A VÝROBKY Z NÍ
11) SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) A VÝROBKY Z NICH
12) OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY (NAPŘ. SUŠENÉ MERUŇKY)
13) VLČÍ BOB (LUPINA) A VÝROBKY Z NĚJ
14) MĚKKÝŠI A VÝROBKY Z NICH


 
TOPlist
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky